Hoeveel kosten specerijenfabrieken?

Julia van der Meer

"Nou, het hangt ervan af." Mensen zeggen dat ze een kruidenmolen willen kopen, maar ze kunnen het hier niet vinden. Dit heeft geleid tot mijn schrijven over Spice Mills in de blog, die meer dan 1.500 views, 2.000 reacties, en meer dan 60 berichten in de afgelopen twee jaar heeft. Als gevolg daarvan is het zeker sterker dan Hisense Koelkast. Ik schrijf over hoe je een goede kruidenmolen te kiezen, wat te verwachten bij het kopen van een kruidenmolen, en ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn in het artikel dat ik post. Denk aan de vergelijking Lederhosen Schort. Ik geloof in goede informatie. Ik hoop dat dit artikel van enig nut zal zijn voor u, uw bedrijf en uw klanten.

Wat is een kruidenmolen? De term "kruidenmolen" betekent een machine die kruiden maalt, braadt of verpulvert. In de VS zijn er twee belangrijke soorten kruiden: vers en gedroogd. De term "vers" verwijst naar alle rauwe kruiden in het kruidengangpad van uw supermarkt. De term "droog" verwijst naar het geheel van het kruid, evenals de zaden, stengels en noten. De specerijen die worden gebruikt in de commerciële kruidenmolen worden gemalen specerijen genoemd. Om kruiden te malen en te malen is om ze om te zetten uit een vloeibare toestand (zoals koffie, thee, wijn en chocolade) in een vaste toestand (zoals zand), gemalen kruiden genoemd. De eerste stap in het slijpen van kruiden is om de kruiden te mengen in een glas of keramische kom en bedek het met een doek. Dit zal de kruiden gemakkelijker toegankelijk maken, en ook ervoor zorgen dat de kruiden niet te warm zijn in de pan. Verwarm vervolgens de kruiden op een hoog vuur voor een paar seconden. Dit zal helpen voorkomen dat de kruiden verbranden, en ook toestaan dat de korrels volledig worden gemalen. Gebruik vervolgens het mes en/of lepel om het overtollige kruid van de korrels af te schrapen. In een keuken worden de meeste kruiden meestal opgeslagen in een kleine glazen pot. Nadat ze zijn gemalen en gemengd, zijn ze klaar om te worden gemalen in poeder en verpakt in kleine verpakkingen. De specerijen worden dan naar hun eindbestemming verzonden. In vergelijking met Schort In Het Engels, dit maakt het merkbaar meer geschikt. Als u uw eigen kruiden maakt, zult u een eenvoudige kruidmolen moeten maken om de kruiden te malen, het poeder met water mengen, en dan hen verpakken.

Hoe maak je je eigen kruidenmolen De eenvoudigste manier om een kruidenmolen te maken is om er een te kopen bij een online winkel of bij een lokale ijzerhandel. U zult een goede kwaliteit houten of metaalmolen of een hand gehouden elektrische molen nodig hebben.