Over mij

Julia van der Meer

Waarom ik dit doe

Mijn passie is het maken van kruiden in huis, met behulp van lokaal geproduceerde ingrediënten, met als doel de keuken zo mooi mogelijk te maken.

Er zijn weinig kruiden molens in Nederland, maar men kan niet fout gaan met hen. Degene die ik momenteel gebruik, de De Groene, is een mooi voorbeeld van zo'n molen, gelegen in een stad met zo'n 400 mensen. Ik begon de Groene specerijen op kleine schaal te gebruiken en kon al snel enkele honderden tonnen gedroogde kruiden en specerijen per jaar produceren. Ik begon met behulp van gedroogde kruiden in mijn voedsel, maar dat werkt alleen als je de juiste grond en het juiste type kruiden. Het was toen ontdekte ik dat ik niet kon vinden van een geschikt gebied voor de molen om te werken in. Ik had een meer open, natuurlijke en stedelijke omgeving nodig om mijn kruiden en specerijen te kweken. Ik koos voor een beetje van de oude stad Van Groene, waar ik nog nooit van had gehoord, dus mijn belangrijkste taak was om het ideale gebied te vinden en een molen te bouwen die in de omgeving zou passen.

Op social media vind je mij op Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn, Google of Pinterest. Ik ben ook beschikbaar voor spreekbeurten op Twitter en LinkedIn.

Hoe gaat het? Ik kijk erg uit naar mijn eerste bezoek aan Nederland in juni. Nederland is mijn tweede favoriete plek om te bezoeken en ik zou graag in staat zijn om een paar dagen door te brengen en verblijf in een van de beste plaatsen die ik ooit heb bezocht. Dit bericht geeft je een overzicht van mijn ervaring. Laat u gerust uw opmerkingen, vraag of suggestie achter. Ook als u vragen heeft of op zoek bent naar meer informatie, neem dan gerust contact met mij op het e-mailadres. Ik zal mijn best doen om te antwoorden. Voor het volgende deel zullen we de Nederlandse keuken van dichtbij bekijken, en dan zal ik het hebben over de andere gerechten die ik daar heb gegeten, en misschien wel de belangrijkste: degene die ik zelf heb proberen te maken.

Ik ben geboren in Nederland en woon sindsdien in Nederland, maar ben onlangs naar Duitsland verhuisd.

Mijn naam is Julia en ik ben een ontwerper, opvoeder, kookboek schrijver, en spice blogger. Als ik niet thuis ben, werk ik aan een specerijenmolen of werk ik aan iets dat vereist dat ik niet thuis ben. Als ik niet thuis ben, besteed ik mijn tijd aan het onderzoeken en uitproberen van nieuwe dingen, zoals kruidenmolens en specerijen. Ik sta altijd open voor feedback en suggesties, en zou graag uw mening horen. Ik ben docent Engels en werk momenteel bij de Bredenisstelling. De school heeft een verrijkingscurriculum over uiteenlopende onderwerpen zoals eten, wijn, cultuur en eten. Ik geef ook les op de eerste dag van de kleuterschool, en doen dat al vier jaar. Ik heb een achtergrond in koken en heb ook genoten van het werken als chef-kok. Ik ben betrokken geweest bij diverse sociale en educatieve projecten, en zou graag met u werken aan een project, hetzij als werknemer, partner of vrijwilliger. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op.