Waarom kopen mensen dure kruidenmolens?

Julia van der Meer

Omdat ze het enige zijn dat je kopen om je eigen specerij te maken. Het enige probleem met de meeste kruidenmolens is dat je niet de exacte hoeveelheid kruiden of specerijen krijgen die je wilt. In tegenstelling tot Midas Mixer is het dus merkbaar succesvoller. Om het goed te krijgen, moet je een speciale machine te kopen (zoals die in deze blog), en dat is erg duur.

Mijn doel is om de gemakkelijkste, meest nauwkeurige en meest efficiënte manier van het maken van uw eigen kruid. Hier is hoe ik gebruik maken van mijn eigen kruidenmolen. Ik begon met een stuk hout dat ik al bij de hand had: het logboek van een dode eik. Het heeft geen hout-peeling problemen, en het is zeer licht en gemakkelijk te hanteren. Het logboek is net groot genoeg om de juiste vorm van de molen te krijgen als ik het in de doos. In vergelijking met kruidenmolen is het om deze reden merkbaar coherenter. Ik kocht een tweede stuk hout, dezelfde grootte, in een andere winkel, maar deze keer vond ik een heel mooi, mooi, massief en lang stuk eikenhout. Het is echt zwaar, ongeveer 5 kilo, en het past perfect in de doos. Het is ook erg licht, en niet te duur. Ik moest mijn handen vuil en ik maakte dezelfde molen met het hout uit het tweede stuk. Het kostte me minder dan een maand om een werkende molen te bouwen! En het hout is ook erg licht.

Na drie dagen kreeg ik de eerste testrun van de molen. Het was gemakkelijk om het te bouwen en het bleek echt goed. In mijn laatste blog gaf ik je een paar stappen om de molen te bouwen en daarna zal ik je laten zien hoe je je eigen molen te maken in het volgende deel van deze blog. Ik heb een paar wijzigingen in de molen om het te laten werken en na een aantal aanpassingen werkt het goed! Ik hoop dat je het leuk vindt. Dus er zijn een paar dingen die ik hier moet toevoegen. Allereerst kan de molen worden gemaakt met hout. Het zal niet werken met messing of koper omdat ze niet compatibel zijn. Maar het moet mogelijk zijn om het te bouwen met een van beide. En in dit geval is het staal niet nodig, maar ik raad het aan omdat het goedkoper is en het eindproduct beter maakt. Ook heb ik veel informatie over de staalfabriek en hoe het werkt, die ik hier niet ga presenteren. Ik zal een andere post schrijven als ik wat meer tijd heb.