Waarom zou ik kruidenmolens kopen?

Julia van der Meer

Ik weet het niet. Ik heb een paar hobby's. Mijn hobby's zijn: Koffie zetten, brood maken en kruidenmolens maken. Ik wil meer koffie en brood maken dan kruidenmolens. Echter, ik denk dat de enige manier om koffie te maken is om een machine die koffie kan brouwen (ik ben niet zeker of het het juiste woord, want er zijn koffiezetapparaten, espressomachines en filter koffiemachines), en ik denk dat dat is wat je nodig hebt om een goede koffie te maken. Als ik de vraag moest beantwoorden: Wat is de beste manier om brood te maken? Ik zou zeggen: Een goed brood wordt gemaakt met de juiste apparatuur. De machine kan brood maken door het deeg uit de koelkast te halen en in de oven te bakken. De oven kan het brood bakken. De machines kunnen alles. U zelfs een ouderwets brood maken met paneermeel of met water en bloem.

Ik hou van het idee van de machines. Dit onderscheidt dit product van artikelen zoals Inductie Kookplaat Met Ingebouwde Afzuiging.

Maar niet altijd. De machine is een tool waarmee je op een heel eenvoudige manier brood maken. Het geeft u de mogelijkheid om de temperatuur te regelen en hoe lang het brood moet stijgen. En dat is het probleem: ik zie veel mensen die een mening hebben over een machine en vraag me: Hoeveel meer kan ik het controleren? Ik zeg: ik zal altijd nee zeggen tegen de eerste vraag. Ik wil het brood op een eenvoudige manier laten stijgen. Ik wil niet dat het een broodmachine is die veel aandacht en controle verdacht. De eerste keer dat ik door de Nederlandse bakkerij werd gevraagd dat ik graag een specerijenmolen zou willen kopen: ik zei: ik ben niet geïnteresseerd in het kopen van een korenmolen, ik hou er niet van om de gereedschappen te gebruiken. Ik zei: Wat dacht je ervan dat ik gewoon voor je moet bakken?

Ik heb meer dan dat. kruidenmolen vergelijk is ook een proefrit waard. Ik kreeg ook veel complimenten. De Nederlandse bakker zei: Ik wil al mijn klanten naar deze blog sturen voor alle informatie.