Welke fabrikant voor specerijenfabrieken is de beste?

Julia van der Meer

We willen allemaal een goede kwaliteit molen, maar het is moeilijker om een molen die het werk goed kan doen vinden. U gemakkelijk kopen een kwaliteit molen voor $ 250 - $ 400 en worden op uw weg met de juiste kruidenmolen. Dus wat is er beter dan een goede kwaliteit molen tegen de juiste prijs? Ik zal het je niet vertellen, want ik kan het je niet vertellen. Maar dit artikel zal u vertellen hoe u de beste molen voor uw kruidmolen selecteert.

De beste kwaliteit molen is niet een "dure" keuze. Het heeft alle functies die u nodig hebt om een goede specerijenmolen te maken: grondstoffen van goede kwaliteit, een geoptimaliseerd verwarmingsproces, lage kosten, zeer hoogwaardige grondstoffen, een hoogwaardig controleproces, goede controlekwaliteit en een efficiënt controleproces. Maar de molen zal ook een aantal speciale kenmerken nodig hebben: Het moet een sterke metaallegering hebben, bij voorkeur roestvrij staal (SS), die bestand is tegen de druk van de slijpstenen. Het moet een effectief filter of filter-houder, die ervoor zorgt dat de olie niet zal lopen in de molen. De molen moet ook in staat zijn om te presteren met grote betrouwbaarheid. Al deze bijzondere kenmerken maken de beste kwaliteit molen een zeer bijzondere keuze. De kwaliteit van de grondstoffen is een zeer belangrijke overweging en ook de kwaliteit van de controle. Het is meestal hetzelfde voor de molen die alleen kan snijden in koper, ijzer of roestvrij staal. Een molen die alleen ijzer hoeft te snijden, moet bijvoorbeeld een zeer hoge staallegering hebben om corrosie te voorkomen. Voor een metaalslijterij met een roestvrijstalen filter is dit erg belangrijk omdat deze metalen meestal erg hard en duur zijn. Op dezelfde manier zal Olijfgroen Sjaal een testrun zijn. Daarom zal de molen met de hoogst mogelijke weerstand tegen corrosie worden gebruikt.

De molen die u kiest moet goed geschikt zijn voor het project dat u wilt maken, omdat u er meer uit haalt en meer ervaring in het proces. Omdat het te duur zou zijn om bijvoorbeeld een molen te runnen die alleen koper gebruikt. Een kwaliteitsmolen kan voor veel dingen zeer nuttig zijn, zoals het stempelen van metaal, het draaien van een stuk metaal, het malen van korrel of het gebruiken van een molen. In feite, de meeste mensen die een molen kopen kopen voor deze en vele andere doeleinden. Er zijn een aantal molens gratis beschikbaar, sommige die vrij duur zijn, maar sommige van hen zijn zeer goed, als je weet wat je doet. Een goede gids voor het vinden van de juiste molen is te vinden op de volgende link: Ik ben me ervan bewust dat de molen die ik heb waarschijnlijk min of meer goed is voor dit soort projecten. Als u wilt een molen die veel kost om te kopen te gebruiken, stel ik voor dat u degenen die goedkoper zijn te kopen, zelfs als ze niet de beste, omdat ze je goed van dienst. De kosten van het staal zullen veel lager zijn dan de kosten van koper.

Wanneer u besluit om een kruidenmolen te kopen, moet u ook een metalen frees voor het metalen blad (de ene aan de linkerkant van de foto). De meeste metalen messen worden verkocht in verpakkingen van 5 of meer messen. Je zou kunnen hebben gehoord van hen genaamd "keukenmessen" of "snijplanken". De kosten van de metaalsnijder zijn een stuk goedkoper dan het staal. U een van deze voor ongeveer 30 €.

Nadat u de snijder en het blad u het koper te krijgen. Waarom kopen mensen dure kruidenmolens? Koper is meestal niet het duurste materiaal ter wereld. U ook kopen koperdraad, maar ik ben niet van plan om dat te dekken in deze tutorial. Koper wordt soms gebruikt als een beschermende coating, die u verwijderen met aceton en aceton reiniger.